logologologologo
  • صفحه اصلی
  • ورود
  • ثبت نام
  • درباره ما
  • تماس باما
  • مقالات
    • آموزش ها
    • اخبار
    • دسته‌بندی نشده

آشنایی کامل با ریپل (Ripple)

  • Home
  • مقالات آموزش ها
  • آشنایی کامل با ریپل (Ripple)
توکن سوزی چیست؟
توکن سوزی به چه معناست و چه کاربردی دارد؟
آبان ۲۹, ۱۴۰۰
بررسی ارز دیجیتال تتر و مزایای آن
بررسی رمز ارز تتر با زبانی ساده برای مبتدی‌ها
آبان ۲۹, ۱۴۰۰
Published by mhmdAmiri on آبان ۲۹, ۱۴۰۰
Categories
  • آموزش ها
  • مقالات
Tags
  • آشنایی با ارز ریپل
  • اتریوم
  • ارز ریپل
  • بیت کوین
  • ریپل چیست؟
آشنایی با ارز ریپل

آشنایی با ارز ریپل

گستردگی فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال موجب شده که امروزه یکی از جذاب ترین شیوه های کسب درآمد و ایجاد کسب و کار، فعالیت در زمینه رمز ارزها باشد. یکی از جذاب ‌ترین ارزهای دیجیتال در کنار اتریوم و بیت کوین، ریپل نام دارد.

این ارز دیجیتال که با ارزشی بسیار بالا فعالیت خود را در این بازار آغاز کرده است; با نماد XRP در بازار شناخته می شود. با وجود این که ریپل فاصله زیادی با اتریوم و بیت کوین دارد، ولی از محبوبیت بالایی بین خریداران برخوردار است. در سال ۲۰۱۲ با هدف ایجاد یک سیستم پرداخت فوری و تبدیل و ارسال ارز، این ارز دیجیتال فعالیت خود را آغاز نمود.

آشنایی با ریپل

آشنایی با ریپل

ریپل چیست؟

در ابتدا باید بدانید که این ارز دیجیتال علاوه بر اینکه یک ارز دیجیتال است; به عنوان یک پلتفرم نیز مورد استفاده قرار می ‌گیرد. فناوری موجود که بیشتر به خاطر شبکه پرداخت دیجیتالی ارز، مورد استقبال قرار گرفته است; با بهره ‌مندی از کریپتوکارنسی منحصر به فرد خود توانسته نگاه ها را به خود جلب کند.

هدف از طراحی این ارز، انجام تراکنش های سریع و ارزان بوده و یک پروتکل متن باز به شمار می رود. برخلاف ارزهای دیجیتال دیگر، این ارز دیجیتال از مکانیزمی منحصر به فرد به جای استفاده از سیستم ماینینگ بلاکچین بهره می برد. برای تایید معاملات خود این ارز دیجیتال از اجماع گروهی از سرورها استفاده خواهد نمود.

بررسی و مقایسه ریپل با بیت کوین نشان می دهد که هزینه معاملاتی ریپل بسیار پایین‌ تر از بیت کوین بوده و همچنین شما می توانید معاملات را در مدت زمانی بسیار کمتر انجام دهید.

ویژگی های Rippel

همانگونه که عنوان کردیم مقایسه این ارز دیجیتال با بیت کوین نشان از عملکرد ایده ‌آل ریپل خواهد داد. توسعه دهندگان این ارز دیجیتال هدف خود را تسلط بر تمام معاملات بین المللی در جهان می دانند. از ویژگی های منحصر به فرد این پلتفرم می ‌توان گفت که علاوه بر اینکه یک ارز دیجیتال مخصوص است; این قابلیت را به افراد می ‌دهد که بتوانند از طریق پلتفرم موجود در RippleNet  ارز دیجیتال خود را ایجاد نمایند.

مقایسه ریپل با بیت کوین

مقایسه ریپل با بیت کوین

ریپل در واقع شبکه ای به شمار می رود که متشکل از شرکت های خدماتی مالی و بانک ها بوده که با استفاده از آن می توان برای ارسال پول به صورت جهانی از راهکارهای توسعه یافته بهره برد.

هدف ریپل

مشکلات موسسات مالی و نقدینگی بانک ‌ها تمامی نداشته و از راهکارهای مختلفی برای رفع آن ها استفاده شده است. با این حال طراحان این پلتفرم یک فناوری طراحی کرده اند; که به خوبی بتوانند مشکلات موجود در این زمینه را برطرف کنند.

معرفی و مقایسه این ارز دیجیتال و پلتفرم با بیت کوین نشان می ‌دهد; که تضاد کاملی با بیت کوین در آن مشاهده خواهید کرد. توسعه دهندگان هدف خود را ایجاد شبکه ای غیر متمرکز و امن برای پرداخت در نظر گرفته اند.

در واقع همان گونه که می دانید بیت کوین با هدف حذف بانک ها و واسطه ها و انجام تراکنش های همتا به همتا روی کار آمده است. در طرف مقابل ریپل اعتقاد دارد که وجود بانک ها می تواند مفید باشد; ولی باید نحوه انجام فعالیت آن ها برای انتقال و پرداخت ارز با تغییراتی همراه باشد. مهمترین هدف ریپل حل مشکلات جهانی برای تبادلات بین المللی ارز خواهد بود.

مزایای Rippel

بررسی این ارز نشان می ‌دهد که شما با سرمایه گذاری بر روی آن می توانید از مزایای گسترده‌ ای بهره مند شوید. به لحاظ امنیت این پلتفرم به گونه ای طراحی شده که می توان گفت تا حد زیادی ایمن بوده; و به شما اطمینان می دهد که در فضایی امن، فعالیت خود را انجام خواهید داد.

از دیگر مزایای این پلتفرم می توان به انجام تراکنش ها در کمترین زمان و در طی چند ثانیه اشاره کرد. شرایطی که در مقایسه با سایر رمز ارزها و پلتفرم ها می تواند برای شما کاربردی تر باشد.

یکی از ویژگی ها و مزایای منحصر به فرد ریپل، اعطای وام به سرمایه گذاران خواهد بود.

یکی دیگر از مزایای این پلتفرم می ‌توان به اتصال ساده به شبکه ‌های پرداخت اشاره کرد که شما به راحتی می توانید برای فعالیت در این زمینه اقدام نمایید.

یکی از قابلیت هایی که موجب شده بسیاری از کاربران در حوزه رمز ارز، روی به استفاده از ریپل بیاورند; عدم وجود تورم خواهد بود. با توجه به اینکه از ابتدا توکن های موجود استخراج شده اند، هیچگونه تورمی شما در این حوزه مشاهده نخواهید کرد.

بانک هایی که از ریپل پشتیبانی میکند

پشتیبانی بانک های مختلف از این ارز می تواند به کاربران اطمینان دهد که با خیالی آسوده بتوانند از خدمات آن بهره مند شده و اقدام به سرمایه ‌گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال نمایند.

از جمله بانک ‌هایی که ریپل را پشتیبانی می کنند; می توان به Santander اشاره نمود. علاوه بر این پشتیبانی بانک Union Credit نشان می دهد; که شما به راحتی می توانید در این زمینه فعالیت خود را انجام دهید. سایر بانک هایی که از این پلتفرم و ارز دیجیتال پشتیبانی می کنند; Axis Bank, Yes Bank, Westpac, NBAD و UBS به شمار می روند.

اهداف ریپل

اهداف ریپلe

کیف پول های Rippel

همانگونه که می ‌دانید اتریوم و بیت کوین از کیف پول های رسمی برای ذخیره سازی خود رونمایی کرده اند. بر خلاف این دو ارز، وب سایت رسمی ریپل هیچگونه کیف پولی برای ذخیره XRP معرفی نکرده و این ارز دیجیتال سیاست های خاص خود را در نظر گرفته است.

با توجه به اینکه هدف توسعه دهنده در ارائه این ارز دیجیتال، فعالیت در نهادهای مالی بانک ها و موسسات بزرگ است; سیاست مدیران در قبال این ارز به گونه ‌ای است که هیچ مسئولیتی برای سهامداران کوچک بر عهده نخواهد گرفت.

از جمله کیف پول های موجود می توان به کیف پول لجر (Ledger) که یکی از محبوب ترین کیف پول ها به شمار می رود، اشاره کرد. در کنار این کیف پول می توان از گزینه هایی مانند اتمیک (Atomic)، کوینومی (Coinomi) و کیف پول توست (Toast Wallet) نام برد.

جمع بندی

در حالی که بسیاری از نگاه های کاربران و سرمایه‌ گذاران در ارزهای دیجیتال به بیت کوین جلب شده است; باید بدانید که ریپل در این زمینه توانسته به بهترین شکل عمل کرده و مشتریان جدیدی برای خود پیدا کند. توصیه ما به شما این است برای سرمایه گذاری و فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال، با آگاهی کامل اقدام به خرید و فروش نمایید.

0

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه

  • ارز یونی سواپ در دنیای رمز ارزها
  • منظور از ان اف تی (NFT) چیست؟
  • صفر تا صد بیت کوین (Bitcoin) و نحوه استخراج آن
  • ارز نئو ( Neo ) و بررسی آن
  • ارز پولکادات (polkadot) و اهداف آن
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بی تی زون می‌باشد